Galerie Jabelle in uitzending Goedemorgen Nederland over Gluren bij de buren

Op 2 februari verschenen Jacques en Belinda Tange in een uitzending van Goedemorgen Nederland. Hier werden ze in het kader van de wintereditie van het huiskamerfestival Gluren Bij de Buren dat op zondag 4 februari georganiseerd wordt in gemeenten verspreid door het land. Deze editie doet Schiedam voor het eerst mee met het evenement. In de uitzending nodigden Jacques en Belinda de kijkers uit om langs te komen bij hun galerie om te genieten van kunst en muziek. Ook gegadigden uit Rotterdam worden uitgenodigd om te komen proeven van al het moois dat Schiedam te bieden heeft. Klik hier om de hele uitzending te bekijken (het fragment waarin Jacques en Belinda voor de galerie verschijnen begint op 8:49 en duurt tot 10:15). Benieuwd naar het programma van Schiedam op 4 februari bij Gluren Bij de Buren? Bekijk het door op deze link te klikken en ‘Schiedam’ in te voeren in de zoekbalk.

Galeriehouder Belinda Tange Schulze, muzikant Wijnand “Whynot!” Schippers en kunstenaar Jacques Tange voor Galerie Jabelle. Schippers zal drie keer optreden: om 12:00, om 13:30 en om 15:00 waarbij de galerie de gasten verwelkomt met een hapje en een drankje. Daarnaast exposeert Jacques Tange in Galerie Jabelle een doorlopende tentoonstelling van zijn kleur- en fantasierijke werk.

Geef een reactie